Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Б.Б. [ RTS ]

12. 09. 2023. 08:20 >> 08:21

U RADIONICI "TIFANIJA"

Četiri i po mjeseca za izradu trofeja US opena

Pobjednici i muških i ženskih turnira u tenisu, na US openu u Njujorku podići će pehar, koji je ručno izrađen u radionici kompanije "Tifani" u Kamberlendu, na Roud Ajlendu. Već 37 godina ova kompanija kao zvanični partner turnira, izrađuje pehare za pobjednike, kao i pehare za uspomenu muških i ženskih takmičara u singlu. Izrađeni pehari su replike napravljene za svakog šampiona.

Pobjednički pehar koji ručno izrađuje kuća "Tifani", poznata po izradi luksuznog nakita, napravljen je od zlata i drugih plemenitih metala. Za izradu svakog ručno izrađenog trofeja potrebno je oko četiri i po mjeseca. Dvostruki trofeji su prečnika oko 33 centimetra i težine oko 2,5 kilograma.

U tradiciji dugoj više od 160 godina u "Tifani" fabrici izrađuju se pehari i simboli za najbolja sportska dostignuća u svijetu.

Od kada datira saradnja između kompanije i US opena, prvi put ove godine Kompanija "Tifani", nadgledaće ručno graviranje pehara.

Tokom ovogodišnjeg US opena u Njujorku, kompanija je imala i svoj štand na Sout Plazi tokom trajanja turnira, uz mnogobrojne luksuzne brendove.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније