Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ M.M.Lj. ]

01. 10. 2023. 20:34 >> 20:45

BIR NAJAVILA

Dizni sprema novu verziju "Bambija"

Književnica Lindzi Anderson Bir nedavno je rekla za "Collider" da radi na scenariju za snimanje animiranog filma "Bambi" iz 1942. za moderniju publiku.

„Želim da ga oživim za današnju djecu na način na koji se mogu više povezati s njim“, rekla je Anderson Bir, a prenosi Index.hr.

Dok je govorila o detaljima o tome kako bi modernizovala Bambija kako bi ga današnjoj djeci učinila bližim, rekla je da će se film drugačije baviti smrću Bambijeve majke.

„Ne želim da otkrivam unaprijed, ali za tretman majčine smrti mislim da su neka djeca, neki roditelji ovih dana osjetljiviji nego što su bili u prošlosti. I, mislim da je to jedan od razloga zašto to nisu pokazali svojoj djeci“, rekla je ova književnica.

Podsjetimo, Dizni se ranije našao na meti kritika zbog svojih nedavnih promena animiranih klasika, poput odabira glumice crnkinje za ulogu Arijel u novoj verziji „Male sirene“ i Snežane u kojoj je sedam patuljaka zamijenjeno politički korektnim stvorenjima svih polova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније