Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

K. J.

03. 11. 2023. 13:05 >> 13:45
3

STIGLA DO AMERIKE

Na putovanju kroz Crnu Goru pronašle psa lutalicu i povele ga u Čikago

Dvije djevojke koje su iz Čikaga došle da vide ljepote Crne Gore, putovanje su okončale tako što su sa sobom povele psa lutalicu, koji ih je pratio tokom avanture.

Kako pišu hrvatki mediji, njih dvije su odlučile da biciklom obiđu Evropu. No, tokom putovanja upoznale su lutalicu koja će im postati najbolja prijateljica. 

"Pomazile su i nahranile lutalicu, a ona ih je zatim četiri dana pratila kroz Crnu Goru. Maggie i Maeve su iz Chicaga i nijesu znale što da naprave sa lutalicom, čak su očekivale da ćevremenom odustati od šetanja za njima. No to se nije dogodilo", piše na portalu Index.hr.

Čak i kad su postavile šator i kampovale preko noći, pas bi ostao sa njima.

"Znale su da je moraju odvesti kod veterinara, kako bi se barem riješila buva i krpelja. Nakon toga im je plan bio da joj plate liječenje, sterilizuju je i daju na udomljavanje nekome od lokalaca. Dok se oporavljala od operacije, ženkica je bila na privremenom smještaju", prenosi Index.hr.

 Priča se okončala tako da nijesu mogle da se odvoje od nje pa su je povele u daleku Ameriku. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније