Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.B. [ N1 ]

05. 01. 2024. 12:05 >> 12:08
Čitaj mi:

NOVI RASKOL

Alen Delon podnosi tužbu protiv sina Entonija

Francuska filmska ikona Alen Delon tužiće svog sina Entonija, koji je nakon objava fotografija sa porodične božićne večere izjavio za jedan nedjeljnik da slavni glumac "više ne može da podnese da gleda sebe tako oslabljenog" i da postoji veliki rizik da mu je ovo posljednji Božić. Time se nastavlja raskol u porodici Delon, gdje su međusobne tužbe postale učestale.

Zabrinutost za Delonovo zdravlje porasla je nakon što je porodica objavila fotografiju sa božićne večere na kojoj glumac, koji je posljednjih godina rijetko viđan u javnosti, izgleda mršavo i krhko.

Osamdesetosmogodišnji Alen Delon, "više ne može da podnese da gleda sebe tako oslabljenog", rekao je njegov sin Entoni za nedjeljnik "Paris Match".

Slavni francuski glumac je "izuzetno šokiran medijskim ispadom koji je orkestrirao njegov sin Entoni" i podnijeće tužbu protiv njega, saopštio je glumčev advokat poslije intervjua.

Delon je doživio težak moždani udar u julu 2019. i sada rijetko napušta svoje imanje u Dušiju u francuskoj oblasti Loare.

"Ne govori mnogo, zamara ga ili ga nervira kada ga natjeramo da nešto ponovo kaže, jer njegov glas više nije baš uvijek tako jasan, i slabije ga čujemo", rekao je Entoni Delon u intervjuu.

Postoje "veliki rizici" da mu je ovo "posljednji Božić", dodao je on.

Već je bilo zabrinutosti za dobrobit Alena Delona nakon što je njegovo troje djece prošle godine podnijelo tužbu protiv Hiromi Rolin, njegove bivše pomoćnice za život, optužujući je za uznemiravanje i prijetnje.

Entoni Delon je takođe podnio drugu tužbu optužujući Rolina za nasilje i pokušaj izolacije njegovog oca.

Rolin, koja je izbačena iz glumčevog doma u julu, pisala je tužiocima da ospori optužbe protiv nje i takođe je podnijela sopstvenu tužbu.

Ali u intervjuu, Entoni Delon, sin Delonove bivše supruge Natali Delon, takođe je otkrio nove tenzije u porodici oko brige za njegovog oca.

Rekao je da je policiji prijavio svoju mlađu polusestru Anučku, ćerku Alena Delona i holandske manekenke Rozalije van Brimen, jer nije obavijestila porodicu o rezultatima kognitivnog testa svog oca za 2019.

"Moja sestra nikada nije obavijestila mog brata i mene da je između 2019. i 2022. moj otac prošao kognitivne testove tokom posjeta klinici u Švajcarskoj i da je pao na jednom od pet", rekao je on za magazin.

Rezultati su pokazali "kognitivnu degradaciju koja mog oca dovodi u poziciju psihičke slabosti, a samim tim i ranjivosti", dodao je on.

Entoni Delon je rekao da je svakodnevna briga njegovog oca sada u rukama oca najmlađeg deteta Alena-Fabijena Delona, čija je majka takođe Rozali van Bremen i koji je na svom Instagram profilu postavio porodičnu božićnu fotografiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније