Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ R.B. ]

27. 02. 2024. 16:53 >> 16:53

PRETRES IMANJA

Alen Delon ilegalno držao 72 komada vatrenog oružja

Tokom pretresa imanja glumca Alena Delona u Francuskoj zaplijenjena su 72 komada vatrenog oružja i više od 3.000 komada municije, a da on nema dozvole za posjedovanje oružja. To je danas saopštilo tužilaštvo koje je počelo istragu Delonovog ilegalnog skladišta oružja.

Pretres je obavljen prošle nedjelje po nalogu sudije za starateljstvo, pošto je agent odgovoran za pravnu zaštitu Alena Delona prilikom posjete tom teško oboljelom 88-godišnjaku primijetio da ima oružje.

Delon na velikom imaju u Dušiju u centralnoj Francuskoj ima streljanu i važi za kolekcionara vatrenog oružja, ali je svoju kolekciju prodao na aukciji 2014. godine.

Delon koji boluje od limfoma je krajem januara stavljen pod sudsku zaštitu i sud je imenovao pravnog zastupnika da mu pomaže i u medicinskom praćenju, dok traje sukob njegovo troje djece.

Iako je Delonu bila opala popularnost zbog ranijih ispada, arogancije i egocentričnosti, većina Francuza, pored toga što ga smatra megalomanom, priznaje da je on je jedan od najvećih francuskih glumaca svih vremena.

Delon je rijetko glumio od kraja 1990-ih, a do tada je igrao u stotinak filmova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније