Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ RTS ]

08. 03. 2024. 12:48 >> 12:48
Čitaj mi:

AUSTRALIJSKI MAGNAT

Rupert Merdok se ponovo ženi, 92-godišnji tajkun šesti put daje šansu ljubavi

Devedesetdvogodišnji medijski tajkun Rupert Merdok vjerio se sa svojom djevojkom, penzionisanom molekularnom biološkinjom Elenom Žukovom.

Vijest je potvrdio njegov portparol, čime su se ispostavili tačnim tračevi da se tajkun mjesecima već zabavlja za šezdesetsedmogodišnjom Ruskinjom.

Ovo je Merdokova šesta vjeridba, a ukoliko stignu do oltara biće mu peti brak. Vjenčanje je, prema navodima  Njujork tajmsa, zakazano za jun, a pozivnice su već poslate.

Očekuje se da će par izgovoriti svoje zavjete u vinogradima Moraga na Mardokovom posjedu u Kaliforniji.

Merdok je prošle godine sišao sa mjesta Foksa i Njuz korpa, a prošle godine u aprilu je takođe i iznenada otkazano vjenčanje sa En Lesli Smit, koja je trebalo da postane peta po redu gospođa Mardok.

Australijski magnat nije mnogo tugovao, jer je ubrzo počeo da se zabavlja sa Žukovom nakon što je upoznao na žurci koju je organizovala jedna od njegovih bivših žena, preduzetnica Vendi Deng.

Merdokove četiri bivše žene su australijska stjuardesa Patrisija Buker, novinarka škotskog porijekla Ana Man, pomenuta Deng i američka manekenka i glumica Džeri Hol, sa kojom se razveo 2022. godine.

Žukova je prije Merdoka bila udata za ruskog naftnog tajkuna i milijardera Aleksandra Žukova, a njihova ćerka Daša do 2017. godine je bila udata za ruskog oligarha Romana Abramoviča.

Rupert Merdok je započeo karijeru 50-ih godina u Australiji, a krajem 60-ih je u Britaniji kupio tabloide News of the World i The Sun.

Kasnije je kupio i američke novine Njujork post i Volstrit džornal. Najveći uspjeh postigao je osnivanjem Foks njuza 1996. godine, koji je postao najgledanija televizijska stanica u SAD.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније