Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ goal.rs ]

29. 08. 2015. 10:53 >> 10:49
1

POPULARNI JO-JO

"Stanković mi je kao stariji brat"

Novi napadač Intera Stevan Jovetić je istakao da mu se ostvarila velika želja kada mu je dozvoljeno da promijeni broj i uzme Kovačićevu desetku.

Inter sa Robertom Manćinijem na čelu je jedan od favorita za osvajanje Serije A, a dok navijači čekaju nova pojačanja već mogu da uživaju u majsotrijama nekih koji su došli na "Đuzepe Meacu".

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić je odmah postigao gol za pobjedu, i to u posljednjim momentima meča s Atalantom.

"Tajna uspješnog tima je u odličnom treneru i u želji koja mislim da postoji", rekao je Jovetić, koji je iz novina doznao da se "Nerazuri" interesuju za nekadašnjeg saigrača Adema Ljajića.

"Pročitao sam u novinama nešto za Ljajića, ali ga nijesam zvao", dodao je Jovetić.

Kada je u pitanju moguće osvajanje Skudeta on je jako oprezan.

"Ta riječ mora pažljivo da se izgovara, svi znamo da su prvi favoriti Juventus i Roma, a zatim slijedimo mi, Fiorentina, Milan, Napoli. Treće mjesto želimo jer znamo da možemo da dođemo do njega", smatra Jovetić.

Popularni Jo-Jo je impresionirao na debiju u Seriji A, iako sam priznaje da nije potpuno spreman.

"Ja sam još na 70-80 odsto spremnosti. Lijepo je počelo sa golom Atalanti, impresioniralo me je kako su svi reagovali na to", naglasio je on.

Na kraju je objasnio kako je uspio da poslije odlaska Matea Kovačića dobije desetku u redovima fudbalskog velikana kao što je Inter. Ulogu u tome imao je i Dejan Stanković.

"Kada sam došao ovdje moj prijatelj Kovačić je otišao u Real Madrid, ali jedva sam skupio hrabrosti da tražim desetku. Pitao sam Dejana Stankovića, koji mi je kao stariji brat ovdje, i Havijera Zanetija da li mogu da dobijem desetku i oni su mi ispunili san. Inače najviše volim osmicu zbog Savićevića i Mijatovića, a i 35 mi je drag broj jer sam ga nosio u Partizanu", zaključio je Jovetić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније