Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 08. 2015. 18:55 >> 19:02
3

MLADOST SLAVILA U KOTORU

Đurić srušio Budućnost, remi na "Trešnjici"

Rudar je u derbiju petog kola savladao Budućnost i uhvatio korak sa Zetom, koja je podijelila plijen sa Dečićem 1:1 na "Trešnjici". Pljevljaci i Zećani dijele prvo mjesto sa po 11 bodova. Mladost se vratila na pobjednički put, trijumfom u Kotoru protiv Bokelja 1:0 i to sa igračem manje. Kolo je obilježio i napadač Sutjeske Inuma koji je het-trikom srušio Iskru 3:0.

Rudar se iskupio za kiks protiv Iske, pod Golubinjom je pala Budućnost 1:0. Strijelac za Pljevljake bio je Đurić u 36. minutu.

Dečić je odolio na "Treešnjici" 1:1, a golovi su pali u posljednjih 15 minuta. Domaći su poveli golom Šofrnaca u 75. minutu, a pet minuta kasnije Lakićević je izjednačio. Tuzani su treći na tabeli sa bodom manje od Zete i Rudra.

Mladost je odnijela tri boda iz Kotora i to sa igračem manje. U finišu prvog dijela je isključen Lagator, ali to nije pokolebalo izabranike Nikole Rakojevića. Heroj "romantičara" bio je Kojašević, koji je pogodio u 59. minutu.

Sutjeska je na krilima Inume savladala Iskru. Japanac je sa tri gola torpedovao novajliju u ligi.

Lovćen je bio siguran protiv Grblja. Nikola Draganić je doveo Cetinjane u vođstvo, a prednost je udvostručio Vujanović 2:0. To je bio rezulat prvog dijela. Sredinom nastavka je smanjio Glavan, a konačnih 3:1 je postavio Perutović u finišu meča.


Sutjeska - Iskra 3:0 (1:0)

Inuma 25, 48, 82.

Bokelj - Mladost 0:1 (0:0)

Kojašević 59.

Lovćen - Grbalj 3:1 (2:0)

Nikola Draganić 32, Vujanović 44, Perutović 83 - Glavan 64.

Rudar - Budućnost 1:0 (1:0)

Đurić 36

Zeta - Dečić 1:1 (0:0)

Šofranac 74 - Lakićević 80

Tabela: Zeta 11, Rudar 11, Dečić 10, Mladost 9, Bokelj 8, Budućnost 7, Sutjeska 7, Petrovac (-1) 6, Lovćen 6, Iskra 4, Grbalj 1, Mornar (-1) 1.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније