Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 10. 2015. 15:37 >> 15:28
1

VJERUJU U PORTUGALCA

Murinjo dobio punu podršku uprave Čelsija

I pored razočaravajućih razultata na početku sezone, Žoze Murinjo je dobio punu podršku uprave Čelsija. Rukovodstvo kluba danas je javno podržalo portugalskog trenera.

"Klub želi jasno da naglasi da Žoze Murinjo ima našu punu podršku. Kao što je i sam Mourinjo rekao, rezultati nijesu dobri i nastupi tima se moraju popraviti", saopšteili su iz Čelsija.

"Vjerujemo da je on pravi trener koji će preokrenuti sezonu sa ovim sastavom koji to može da uradi", navodi se u saopštenju.

Aktuelni šampion Engleske proteklog vikenda poražen je na svom “Stamford Bridžu” od Sautemptona sa 1:3.

Na tabeli engleskog prvenstva zauzima tek 16. mjesto sa osam bodova u osam utakmica. Ni u Evropi stvari ne stoje najbolje za londonske "plavce". U prvom kolu su pred svojim navijačima savladali makabi iz Tel Aviva, ali su u drugom kolu poraženi na gostovanju Murinjovom bivšem klubu Portu. 

Murinjo je zabilježio najgori start u posljednjih 37 godina, a tokom sezone se u više navrata ponovo javno isticao u negativnom kontekstu.

Posljednji njegov potez u nizu tiče se Nemanje Matića, koga je izveo sa terena nakon samo 20 minuta pošto ga je uveo sa klupe.

Takođe, dobro se pamti i sukob sa članicom medicinske ekipe Čelsija, Evom Karneiro, koji je izazvao veliki odjek u javnosti.

Poslije utakmica osmog kola, dva kluba su ostala bez menadžera. Liverpul je otpustio Brendana Rodžersa, dok je Dik Advokat podnio ostavku u Sanderlendu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније