Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 11. 2015. 22:55 >> 23:12

BRUKA NAVIJAČA BIH

Volters odveo Irsku u Francusku

Republika Irska se plasirala na Evropsko prvenstvo, pošto je u revanšu baraža savladala Bosnu i Hercegovinu u Dablinu 2:0. Prvi meč je završen 1:1.

Irska je povela praktično iz prvog ozbiljnijeg napada. Igrao se 23. minut, Zukanović je igrao rukom u svom šesnaestercu, a sudija Kujpers pokazao na bijelu tačku. Volters je bio siguran i doveo Irce u vođstvo.

Samo dva minuta kasnije Bosna je imala odličnu šansu, ali je Edin Džeko šutirao pored gola.

Bosna je imala inicijativu, ali bez ozbiljnije prilike, sve do 60. minuta. Tada je odbrana domaćih u posljednjem trenutku izblokirala udarac Pjanića iz izgledne pozicije.

Deset minuta kasnije Irci su duplirali prednost i ponovo je pogodio Volters. Napadač Stouka se najbolje snašao u šesnaestercu, nakon slobodnjaka sa lijeve strane.

Pobjeda domaćih je mogla da bude ubjedljivija, ali Long nije iskoristio dobru priliku u finišu meča.

Utakmicu je oblilježilo i sramno ponašanje navijača Bosne i Hercegovine tokom minuta ćutanja uoči meča. Minutom ćutanja je trebalo da bude odata počast žrtvama terorističkih napada koji su se desili u petak u Parizu.

Međutim, nekolicina gostujućih navijača je prvo počelo da skandira: „Palestina, Palestina“, a domaći navijači su im odgovorili zvižducima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније