Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ sansasport.me ]

05. 02. 2016. 13:25 >> 13:10
1

SIMENONE ODAHNUO

Savić spreman za Eibar

Crnogorski defanzivac Stefan Savić nije teže povrijeđen i gotovo sigurno će početi sjutrašnji meč Atletiko Madrida protiv Eibara od 16 sati.

Trening u srijedu veče napustio je s rukom na butini i bolnom grimasom na licu, vjerovatno dobro uplašio svoga trenera Dijega Simeonea (koji trenutno uz njega ima samo još tri defanzivca na raspolaganju), ali čini se da se ipak radilo o trenutnom bolu, piše madridski AS.

"Savić je odradio istezanje sa ostatkom tima, a onda se sa fizioterapeutom Gorkom de Abahom povukao u teretanu gdje je radio samostalno. Kasnije kada je Simeone spremao taktiku vratio se na teren i sve to u principu znači da će igrati sjutra", piše madridski AS.

Dijego Godin je u prošlom kolu protiv Barselone dobio crveni karton, pa je jasno da bi se u slučaju povrede našeg asa, Dijego Simeone našao na velikim mukama da sastavi tim za duel protiv Eibara.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније