Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 05. 2016. 23:48 >> 23:33
2

DVA PREOKRETA

Vest Hem udaljio Junajted od LŠ

Vest Hem se pobjedom oprostio od legendarnog “Apton Parka“, pošto je u zaostaloj utakmici Premijer lige savladao Mančester Junajteda sa 3:2. Poslije ovog trijumfa Vest Hem je šesti sa 62 boda i ima samo bod manje od petoplasiranog Junajteda, koji je daleko od Lige šampiona, jer ima tri poena manje od četvrtoplasiranog Mančester Sitija.

Meču je prethodio incident van stadiona, kada su navijači Vest Hema flašama i kamenjem gađali autobus sa igračima Mančester Junajteda, pa je meč kasnio 45 minuta.

Domaćin je poveo već u 10. minutu, preko Sahoa. Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a onda je u nastavu viđen spektakl.

Golovima Marsijala u 51. i 72. minutu Junajted je preokrenuo, ali to nije poremetilo “čekićare“, naprotiv.

Puleni Slavena Bilića su u samo pet minuta došli do preokreta. Pogodili su Antonio i Rid, a oba puta je asistent bio Paje, za veliki trijumf Ves Hema.

“Građani“ u posljednjem kolu gostuju Svonsiju i bod im je dovoljan za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, “đavoli“ dočekuju Bornmut.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније