Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

04. 04. 2017. 22:59 >> 00:44

PREMIJER LIGA

Penal u 94. spasio Junajted, Lester u seriji

Fudbaleri Mančester junajteda odigrali su neriješeno 1:1 pred svojim navijačima protiv Evertona, u utakmici 31. kola Premijer lige. Aktuelni šampion Lester igra preporođeno, večeras je postao tek druga ekipa u istoriji Premijer lige koja je uspjela da veže pet pobjeda nakon pet uzastopnih poraza.

Junajted se i večeras mučio, iako se najbolji Murinjov igrač Zlatan Ibrahimović vratio na teren nakon pauze.

Everton je šokirao domaće u 22. minuttu. Iskusni defanzivac Fil Džagjelka se najbolje snašao u gužvi nakon kornera i uspio da kroz noge De Hee pošalje loptu u mrežu.

Najbolju šansu za izjednačenje do odlaska na odmor imao je Erera, koji je pogodio stativu.

U drugom poluvremenu je ušao i Pol Pogba, a domaćin je bio blizu izjednačenja. Francuz je pogodio prečku, da bi potom Ibrahimović postigao gol, ali je poništed zbog dosuđenog ofsajda, o kojem će se sigurno pričati.

Međutim, gosti iz Liverpula nijesu uspjeli da sačuvaju prednost.

U sudijskoj nadnoknadi, Ešli Vilijams je u kaznenom prostoru rukom branio svoju mrežu nakon udarca sa distance, a Ibrahimović je preuzeo odgovornost i pogodio sa bijele tačke.

"Đavolima" je ovo čak devet remi na Teatru snova, koji ih je udaljio od Lige šampiona, mjesto u eliti naredne sezone će vjerovatno morati potražiti eventualnu preko Lige Evrope. Murinjov tim se trenutno nalazi na 5. mjestu tabele engleskog šampionata sa 54 boda, četiri manje od gradskog rivala Sitija i tri više od Arsenala koji je odigrao meč manje.

Everton je ostao sedmi sa 51 bodom.

Fudbaleri Lestera pobijedili su večeras na svom terenu ekipu Sanderlenda sa 2:0.

Lester je do trijumfa stigao u drugom poluvremenu golovima Islama Slimanija u 69. i Džejmija Vardija u 78. minutu.

Ekipi Lestera je ovo peta uzastopna pobjeda i sada je deseta na tabeli Premijer lige sa 36 bodova. Lester je tek druga ekipa u istoriji Premijer lige koja je uspjela da poslije pet vezanih poraza upiše pet trijumfa.

Sanderlend je posljednji na tabeli sa 23 osvojena boda.

Istim rezultatom slavio je i Votford na svom terenu protiv Vest Bromvič Albiona. Strelci za Votford bili su M'Baje Nijang i Troj Dini.

Votford je deveti na tabeli sa 37 bodova, dok je Vest Brom osmi sa sedam bodova više.

Fudbaleri Barnlija su na svom terenu pobijedili Stouk s minimalnih 1:0. Pobedu Barnliju donio je Džordž Bojd u 58. minutu. Barnli je na 12. poziciji sa 35 bodova, a Stouk zauzima 11. mjesto sa bodom više.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније