Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 05. 2016. 18:12 >> 18:02

REMI LESTERA

Siti u LŠ, Arsenal drugi

Mančester Siti će igrati u Ligi Šampiona, Arsenal je ostvario najbolji plasman u prvenstvu u posljednjih 11 godina, dok Sautempton i Mančester Junajted idu u Ligi Evrope, epilog je posljednjeg kola Premijer lige.

"Građani" su četvrto mjesto potvrdili remijem u Svonsiju 1:1. Gosti su poveli golom Ihenača u 5. minutu, remi je potpisao Aju golom u nadoknadi prvog dijela.

Arsenal je lako izašao na kraj sa Aston Vilom kod kuće 4:0 i sezonu završio na drugom mjestu, ispred najvećeg rivala Totenhema koji je doživio debakl u Njukaslu 5:1.

Blistao je Žiru koji je postigao het-trik, a Ban je u nadoknadi poslao loptu u svoju mrežu za konačnih 4:0.

Novi šampion Lester remizirao je sa Čelsijem na "Stamford bridžu" 1:1. Fabregas je doveo "plavce" u vođstvo u 66. minutu, a bod "lisicama" donio je Drinkvoter golom osam minuta prije kraja.

Ubjedljivi u posljednjem kolu bili su Sautempton protiv Kristal Palasa sa 4:1, odnosno Everton protiv Noriča 3:0.

Stouk je savladao Vest Hem 2:1, Liverpul je remizirao sa VBA 1:1 u Birmingemu, dok su Votford i Sanderlend podijelili plijen 2:2.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније