Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 05. 2016. 23:08 >> 22:51

ROMA SLAVILA U MILANU

Napoli u LŠ, Iguain srušio rekord Nordala

Fudbaleri Napolija plasirali su se u Ligu šampiona, pošto su u posljednjem kolu Serije A pobijedili Frozinone sa 4:0.

Napoli je od 13. minuta imao igrača više, jer je Gori dobio crveni karton. Domaći su brojčanu prednost iskoristili u samom finišu prvog poluvremena kada je pogodio Hamšik.

Tada se Frozinone predao, a u nastavku je ulsijedio šou Iguaina. Argentinac je u 52. minutu duplirao prednost, da bi desetak minuta kasnije postigao i treći gol.

"Pipita" je u 71. minutu kompletirao het-trik i postavio konačnih 4:0. Argentinac je tako ušao u istoriju, pošto je prvenstvo postigao 36 golova u sezoni i srušio rekord Šveđanina Nordala iz 1950. godine po broju golova u Seriji A u jednoj sezoni.

Roma je protutnjala Milanom, ali će zbog trijumfa Napolija morati da se zadovolji kvalifikacijama za Ligu šampiona. Mohamed Salah je u 19. minutu doveo "vučicu" u goste, Stefan el Šaravi je duplirao prednost u 59, da bi Emerson povisio na 3:0 u 82. minutu. Čast Rosonera spasio je Karlos Baka u 86. minutu.

U duelu Sasuola i Intera, svi golovi su viđeni u prvom poluvremenu, a Nerazuri su uprkos porazu ostali i na četvrtom mjestu.

Mateo Politano i Lorenco Pelerini su u razmaku od 20 minuta donijeli velikih 2:0 domaćinu, da bi Rodrigo Palasio vratio neizvjesnost.Politano je svojim drugim golom u 39. minutu vratio Sasuolu dva gola prednosti.

Gosti su ostali sa desetoricom a na terenu u 59. minutu, pošto je Žeison Muriljo dobio drugi žuti karton, pa je Sasuolo lako priveo meč kraju. Stevan Jovetić je odigrao cijeli meč.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније