Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

30. 05. 2016. 22:30 >> 22:14

TERI OCIJENIO

"Murinjo je pravi trener za Junajted"

Kapiten fudbalera Čelsija Džon Teri rekao je da očekuje da će Žoze Murinjo biti uspješan u Mančester junajtedu i ocijenio da je Portugalac pravi trener za taj klub.

Murinjo je prošlog petka imenovan za novog trenera Mančester junajteda, gdje je zamijenio otpuštenog Luja van Gala. Murinjo je bez posla od prošlog decembra, kada ga je otpustio Čelsi. On je u dva navrata predvodio Čelsi i najuspješniji je trener u klupskoj istoriji, a Teri je sa njim osvojio osam trofeja.

"To su fantastične vesti za Mančester junajted. Siguran sam da će navijači i igrači Junajteda biti oduševljeni, a već sam u više navrata rekao da je on najbolji trener sa kojim sam ikada radio. On će biti odličan za Mančester junajted, siguran sam", rekao je Teri, prenijeli su danas britanski mediji.

Osim Murinja, još dva strana trenera predvodiće dva velika engleska kluba, Antonio Konte će ovog ljeta preuzeti Čelsi, a Pep Gvardiola radiće u Mančester sitiju.

"Mislim da je to odlično za engleski fudbal... Žoze i Pep u Mančesteru, a Konte dolazi u Čelsi. Videćemo pravu borbu među tenerima koji će željeti dobro da počnu. Očekuje nas zanimljiva sezona", dodao je Teri.

Mančester junajted drugi put u posljednje tri sezone nije uspio da se plasira u kvalifikacije za Ligu šampiona. Ovu sezonu ekipa je završila na petom mjestu na tabeli i igraće u Ligi Evropa.

Junted je ove sezone osvojio FA kup pobjedom nad Kristal Palasom od 2:1, 21. maja na Vembliju, a to je bila posljednja utakmica Luja van Gala na klupi ekipe iz Mančestera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније