Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 06. 2013. 18:09 >> 18:09

NE VOLI GA

Inijesta: Murinjo nanio štetu španskom fudbalu

Fudbaler Barselone Andres Inijesta rekao je da je bivši trener Real Madrida Žoze Murinjo tokom svog boravka na „Santjago Bernabeuu“ nanio veliku štetu španskom fudbalu.

Murinjo je u prethodne tri godine bio trener madridskog kluba, a na kraju sezone, u kojoj klub nije osvojio nijedan trofej, raskinuo je ugovor i vratio se u londonski Čelsi.

„Morate da pogledate činjenice. Da, nanio je štetu španskom fudbalu. Učinio je više štetnih nego korisnih stvari“,  rekao je Inijesta za list El Pais.

Tokom boravka u Madridu Murinjo je učestvovao u mnogobrojnim incidentima, a većina navijača Reala okrenula se protiv njega kada je iz prvog tima izbacio do tada standardnog golmana, kapitena Ikera Kasiljasa.

„Uopšte ne volim da pričam o toj osobi. Pa, ako nemate ništa protiv, neka ostane na tome“,  dodao je fudbaler Barselone.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније