Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 03. 2017. 23:59   >>  23:37 8

NAVALKA PORUČIO

CG igra dobar fudbal, može da ostvari to što želi

Selektor Poljske Adam Navalka bio je prezadovoljan izdanjem svoje ekipe. On je kazao da u Podogrici nikome neće biti lako i da su zbog toga ovo velika tri boda.

"Znali smo da će biti teško, igrali smo do kraja maksimalno. Crna Gora nas nije iznenadila, igrala je dobro. Borili su se, izdržali su i emotivni pritisak sa tribinama, očekivanja navijača... Znali smo da je ovo vruć teren, nikome neće biti lako ovdje. Čestitke mojim igračima, idemo dalje u nove pobjede", kazao je Navalka.

On vjeruje da će se Crna Gora do kraja boriti za plasman na Mundijal.

"Crna Gora igra dobar fudbal, igra tri naredna meča kod kuće. Ako osvoji devet bodova, a može, ima realne šanse da ostvari to što želi", rekao je Navalka.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније