Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

20. 04. 2017. 21:54 >> 21:28

ZADOVOLJAN GOLMANIMA

Klop: Nijesmo zainteresovani za Harta

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da nije zainteresovan za golmana Mančester sitija Džoa Harta, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

"On je odličan golman, visokog kvaliteta, ali on nije za nas u ovom trenutku, ali ni u budućnosti", rekao je Klop.

Pojedini engleski mediji juče su objavili da je Liverpul blizu dogovora sa Sitijem oko prelaska Harta, koji je na pozajmici u Torinu, na Enfild za 20 miliona funti.

Očekuje se da Hart ovog ljeta napusti Siti, ali je Klop kazao da je on zadovoljan svojim golmanima - Simonom Minjoleom i Lorisom Karijusom.

Hart je u martu za BBC rekao da je "višak" u Sitiju i da ne vidi sebe ponovo u dresu tog premijerligaša.

On je u avgustu, nakon što je šef stručnog štaba Sitija Pep Gvardiola da je slobodan otišao na jednogodišnju pozajmicu u italijanski Torino koji trenira Siniša Mihajlović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније