Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

05. 07. 2017. 22:37 >> 22:10

ERNADES IZ ATLETIKA

Real doveo prvo pojačanje

Dosadašnji fudbaler Atletiko Madrida Teo Ernandes od sljedeće godine nosiće dres gradskog rivala, Reala, saopštio je danas "kraljevski" klub.

Ernandes je sa Realom potpisao šestogodišnji ugovor, a klubovi nijesu saopštili finansijske podatke o transferu.

Prema navodima španskih medija, Real je platio otkupnu klauzuli od 24 miliona eura, a pojedini mediji navode da je "kraljevski" klub Ernandesa platio i 30 miliona.

Francuski fudbaler je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Alavešu.

Nakon što je Real potvrdio transfer, oglasio se i Atletiko koji je u saopštenju naveo da je Fernandes u nekoliko navrata je odbio da produži ugovor.

"Igrač, koji je imao ugovor do 2021. godine, više puta je odbio predloge za obnovu ugovora, kao i ponude različitih evropskih klubova. Istovremeno, on je više puta izrazio želju da pređe u Real Madrid", navodi se u saopštenju Atletika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније