Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

02. 08. 2017. 15:47 >> 15:20

NAKON 12 DANA

Viljar uz kauciju pušten iz zatvora

Suspendovani predsjednik Fudbalskog saveza Španije (RFEF) Anehel Marija Viljar pušten je iz zatvora, samo dan pošto je određena kaucija, prenio je danas Asošiejted pres.

Viljar i njegov sin Gorka pušteni su kasno sinoć iz madridskog zatvora. Oni su proveli 12 dana u zatvoru nakon odluke Suda da budu pritvoreni dok traje istraga.

Viljar je po izlasku iz zatvora zahvalio svima koji su "privatno i javno vjerovali" u njega, potpredsjednika Huana Padrona i njegovog sina Gorku.

Kaucija za Viljara i Padrona bila je 300.000 eura, dok je za Gorku Viljara bila 150.000.

Oni su uhapšeni 18. jula zbog navodne korupcije, lošeg vodjenja organizacije, zloupotrebe fondova i falsifikovanja dokumenata.

Njima su oduzeti pasoši, a sudija je donio i odluku da se jednom nedjeljno pojavljuju na sudu, kao i da obezbijede broj telefona na kom će biti dostupni svakog trenutka.

Viljar, koji se na čelu RFEF-a nalazi od 1988. godine, suspendovan je na godinu dana iz fudbala, a takođe podnio je i ostavke na potpredsjednička mjesta u Svjetskoj fudbalskoj federaciji (Fifa) i Evropskoj fudbalskoj uniji (Uefa).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније