Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

06. 08. 2017. 14:47 >> 14:37
2

ZA JOVETIĆA

Inter odbio Marsejevih 11 miliona

Sudbina Stevana Jovetića je i dalje neizvjesna, nije u planovima Lućana Spaletija u Interu, ali niko ne želi da plati 13 miliona eura.

Dugo se spekulisalo o Sevilji, za koji je igrao odlično na pozajmici prošle sezone, ali ponuda iz Andaluzije za transfer nije zadovoljila "nero-azure".

Prije nekoliko nedjelja u igru se uključio Marsej, koji je prema tvrdnji italijanski medija ove sedmice dao ponudu blizu onoj koju traži Inter.

Trener tima sa "Velodroma", Rudi Garsija, zatražio je od čelnika kluba da mu dovede Jovetića do kraja naredne nedjelje.

I francuski mediji pišu da su francuski klub poslao ponudu Interu, ali je ona odbijena.

Milanski klub traži 13 miliona, a Marsej je ponudio dva manje, piše "L'Ekip".

Spaleti je dao šansu Jovetiću da igra tokom priprema, što je naš napadač iskoristio - postigao je jedini gopl u pobjedi nad Lionom (1:0), a potom bio čovjek odluke u duelu sa Čelsijem (2:1) protiv kojeg je upisao gol i asistenciju.

Jovetić je i prije prelaznog roka izrazio želju da se vrati u Sevilju za koju je prošle polusezone nastupao kao pozajmljen igrač i postigao sedam golova.

Međutim, Sevilja nije spremna da izdvoji 13 miliona eura koliko Inter traži i do sada je najviše ponudila 10 miliona, što su u Milanu glatko odbili.

Za Jovetića, koji ima 27 godina, postoji još jedna opcija - da se vrati u Fiorentinu u kojoj je pružao najzapaženije partije. Ipak, "Viola" nema novca da otkupi njegov ugovor, već želi da ga dovede na pozajmicu, na šta će Inter teško pristati.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније