Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 07. 2013. 14:34 >> 14:47
1

SAVIĆEVIĆ O TRANSFERU

Jovetić u orbiti Madrida

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević kazao za španske medije da bi naš reprezentativac Stevan Jovetić mogao da zaigra u Realu.

Realu iz Madrida trenutno nije u interesu kupovina napadača, međutim, posljednje ime koje se pojavilo na radaru „kraljevskog kluba“ jeste Stevan Jovetić. Zvijezda Fiorentine nalazi se na tržištu, a Real je posljednji koji se uključio u trku za našeg reprezentativca.   

Šampion Italije Juventus je ekipa koja je već pokazala interesovanje za igrača Fiorentine, uprkos Tevezu i Ljorenteu koji  su već potpisali ugovor za „staru damu“.

Dejan Savićević, otvorio je priču o Real Madridu, kazavši da bi Jovetić mogao da zaigra u Španiji.

Savićević smatra da bi dolazak Karlosa Tevesa u Juventus mogao da natjera Jovetića da napusti Italiju, iako se mjesecima spekuliše da će crnogorski reprezentativac potpisati upravo za „staru damu“.

„Dolaskom Teveza, Juventus ne odgovara Jovetiću, ne samo jer torinski klub ne može da plati 30 miliona eura, već i zato što Fiorentina nimalo ne olakšava pregovore. Engleska? Mislim da će otići u Španiju i da će napustiti Firencu posebno poslije nedavnih događaja“, kazao je Savićević, prenose španski mediji.

U međuvremenu, direktor Fiorentine Sandro Menkući, govorio je o situaciji Jovetića, pišu italijanski mediji.

„Sa finansijske tačke gledišta, ne isključujem nijedan tim, čak i da porodica Dela Vale ne bude srećna tom odlukom“, kazao je Menkući.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније