Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

16. 09. 2017. 23:00 >> 01:08

SERIJA A

Pobjede Rome i Fiorentine, Inter 4 od 4

Fudbaleri Rome pobijedili su večeras na svom terenu u Rimu Veronu sa 3:0, u utakmici 4. kola italijanskog prvenstva i ostvarili drugu pobjedu.

Rađa Naingolan donio je vođstvo Romi u 22. minutu, a pobjedu je potvrdio dvostruki strijelac Edin Džeko, golovima u 34. i 61. minutu.

Roma je sa dvije pobjede i šest bodova sedma na tabeli, uz utakmicu manje, a Verona je pretrpjela treći poraz i pretposljednja je sa jednim bodom.

Fudbaleri Fiorentine pobijedili su kao domaćini Bolonju sa 2:1. Fiorentina je povela u 61. minutu golom Federika Kijeza, a minut kasnije izjednačio je Rodtigo Palasio. Pobjedu "ljubičastima" donio je Herman Pecela u 69. minutu.

Poslije dva vezana poraza na početku prvenstva, Fiorentina je ostvarila dvije uzastopne pobjede i deveta je na tabeli sa šest bodova. Bolonja je pretrpjela drugi uzastopni poraz i 11. je na tabeli sa četiri boda.

Ranije danas, fudbaleri Intera pobijedili su na gostujućem terenu Krotone sa 2:0 i ostvarili četvrtu pobjedu.

inter je poveo u 82. minutu golom Milana Skrinijara, a pobjedu je obezbijedio Ivan Perišić golom u prvom minutu nadoknade vremena.

Inter je prvi na tabeli sa sve četiri pobjede i 12 bodova, a Krotone, koji je pretrpio drugi uzastopni poraz, zauzima pretposljednje 19. mjesto sa jednim bodom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније