Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta/B92

20. 11. 2017. 13:10 >> 12:39

LOŠI REZULTATI

VBA otpustio Pjulisa

Fudbalski klub Vest Bromvič Albion otpustio je danas trenera Tonija Pjulisa, prenijeli su britanski mediji.

 

"Rezultati su veoma razočaravajući. Ovakve odluke se nikada ne donose lako, ali je u interesu kluba. Pjulis je naporno radio tokom perioda tranzicije kluba i hvala mu. Želimo mu dobro u budućnosti", naveo je u saopštenju predsjednik kluba Džon Vilijams.

Privremeno rješenje na mjestu trenera biće bivši menadžer tog kluba Geri Megson, koji je bio Pjulisov pomoćnik.

VBA je pobijedio u prve tri utakmice ove sezone, ali je potom četiri igrao neriješeno i sedam izgubio od 22. avgusta.

Taj klub ima deset bodova i na 17. je mjestu na tabeli engleskog fudbalskog prvenstva sa bodom više od Vest Hema koji je u zoni ispadanja.

Otpuštanje Pjulisa je peta smjena trenera u Premijer ligi ove sezone. Cijele prošle je bilo samo šest promjena na mjestu menadžera premijerligaša.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније