Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 07. 2013. 10:59 >> 14:05
1

ULTIMATUM - 30 MILIONA €

Englezi u lovu na Jovetića

Predsjednik Fiorentine Andrea Dela Vale, postavio je ultimatum Juventusu, istakavši da će prodati Stevana Jovetića nekom drugom, ukoliko za njega ne odvoje 30 miliona eura. U međuvremenu, pored Sitija, u trku za najboljim fudbalerom „viole“ uključio se i gradski rival Junajted.

Glavni kandidat za kupovinu našeg reprezentativca, posljednjih nekoliko dana, bio je Juvetus, koji je u međuvremenu kupio Karlosa Tevesa iz Sitija za 12 miliona eura.

Dela Vale smatra da „stara dama“ može da priušti taj transfer, ali da ih neće čekati još mnogo.

„Dajte nam 30 miliona eura ili ništa od Jovetića. Moramo znati da li imaju novac ili ne. Ne prihvatamo razmjenu. Nećemo spustiti cijenu ispod 30 miliona, niti ćemo još dugo čekati“, rekao je Dela Vale.

Tim iz Firence je prije par dana pojačao Njemac Mario Gomes, koji je stigao za 16 miliona eura iz Bajern Minhena, ali ne kao zamjena za Jovetića, prema riječima Dela Valea.

„On je važno pojačanje, pregovori su bili teški. Gomes nije zamjena za Jovetića, on je nedostajao timu Vičenca Montele“, istakao je Dela Vale.

U međuvremenu, pored Sitija, u trku za najboljim fudbalerom „viole“ uključio se i gradski rival Junajted, čiji menadžer Dejvid Mojes želi takav profil igrača u svom timu za narednu sezonu.

Međutim, Mančester siti je spreman na ultimativnu ponudu „stare dame“ od 30 milona eura, pa iz tog razloga Jovetićev menadžer Fali Ramadani putuje u London na sastanak sa predstavnicima „građana“, ali i Čelsija, koji su takođe pokazali interesovanje.

Za našeg napadača zainteresovani su još Arsenal i Real Madrid, ali to su sada mnogo nerealnije opcije u odnosu na odlazak u Junajted ili Siti.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније