Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

09. 02. 2018. 19:50 >> 19:49

MOJES PORUČIO

Razumijem zbog čega je Evra šutnuo navijača

Trener Vest Hema Dejvid Mojs rekao je danas da razumije zbog čega je fudbaler Patris Evra šutnuo navijača.

Evra je bio bez kluba od novembra, kada je sporazumno raskinuo ugovor sa Olimpikom iz Marseja, pošto je uoči utakmice u Ligi Evropa protiv Vitorije šutnuo navijača svog kluba koji ga je provocirao.

Evropska fudbalska unija (Uefa) ga je zbog toga suspendovala do kraja juna iz evropskih takmičenja i novčano ga kaznila.

Francuz je u srijedu potpisao ugovor sa Vest Hemom do kraja juna.

"Da li sam zabrinut. Ne, poslije onoga što mi je rekao. Rekao mi je šta se dogodilo. To pokazuje da će se boriti za sebe i da neće svašta trpjeti. Kada mi je objasnio šta mu je taj navijač rekao, nemam šta da prigovorim na njegovu reakciju. Ne bih volio da to uradi na mojoj utakmici, ali kada čuješ šta je navijač rekao, onda možeš da ga razumiješ", rekao je Mojes, prenijeli su britanski mediji.

Evra nije igrao tri mjeseca, ali bi Mojes mogao da ga uvrsti u tim za utakmicu u nedjelju protiv Votforda. Evra bi u timu mogao da zamijeni lijevog beka Artura Masuakua, koji je suspendovan na četiri utakmice zbog pljuvanja protivnika.

Mojes i Evra su svojevremeno sarađivali u Mančester junajtedu.

"Dobro ga poznajem, znam šta nam može donijeti. On je profesionalac kao i svaki drugi i nadam se da će što prije biti spreman. Doveli smo ga da igra. Mogao bi da igra protiv Votforda, trenirao je i nije daleko od ekipe", naveo je Mojes.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније