Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

19. 03. 2018. 14:50 >> 14:50

POBJEDE SA PSŽ-om OPSESIJA

Verati: Ostajem u Parizu

Fudbaler Pari Sen Žermena Marko Verati odlučio je da ostane u tom klubu, s kojim želi da osvaja trofeje i pobjeđuje, prenio je danas list Gazeta delo Sport.

"Razgovarao sam s menadžerima, oni znaju šta mislim, stvari su jasne - odlučio sam da ostanem", rekao je Verati.

Prošlog ljeta bilo je mnogo kontroverzi oko Veratija, pošto je njegov bivši menadžer rekao da će fudbaler preći u Barselonu. Verati je poslije toga promijenio menadžera i priključio se Minu Rajoli.

"Imam opsesiju da pobjeđujem s Pari Sen Žermenom u kome sam sazrio i želim da učestvujem u ambicioznom projektu. Nadam se da i moji saigrači isto misle. Poraz ne može to da poništi", rekao je Verati, misleći na eliminaciju u osmini finala Lige šampiona od Real Madrida.

"Pari Sen Žermen nije toliko daleko od Real Madrida", dodao je 25-godišnji italijanski reprezentativac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније