Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

22. 05. 2018. 22:18 >> 22:10

RAZMATRA PONUDE IZ KINE

Hamšik: Možda je vrijeme za rastanak

Kapiten fudbalera Napolija Marek Hamšik rekao je danas da je "možda vrijeme" da napusti taj italijanski klub.

"Vjerovali smo da konačno možemo da osvojimo Skudeto ove godine. Razočaran sam što smo ponovo ispustili titulu. Žao mi je jer naši navijači zaslužuju to.... Proveo sam vrijeme ovdje dajući uvijek sve od sebe. Možda je sada vrijeme da nam se putevi razdvoje. Želio bih da probam nešto novo", rekao je Hamšik za poljsku Pravdu.

Italijanski mediji su danas prenijeli i izjavu Hamšikovog oca koji je naveo da njegov sin razmatra ponude iz Kine.

"Njihovo interesovanje je veliko, ali pregovori nijesu laki. Marek već tri godine odbacuje bilo kakvu ideju o napuštaju Napolija. Bio je usresrijeđen na osvajanje Skudeta, ali u tome nije uspio", rekao je Ričard Hamšik za slovačke medije.

On je istakao da je, međutim, problem to što je glavni prelazni rok u Kini tek na zimu, tako da je pitanje kada bi transfer mogao da se realizuje.

Marek Hamšik je u Napoliju od 2007. godine kada je stigao iz Breše. On je prije toga igrao za Slovan iz Bratislave.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније