Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

06. 08. 2018. 16:10 >> 15:57

BRAZILAC NAVIJAČ INTERA

Ronaldo: Modrić? Svi čekamo

Brazilac Ronaldo je pet godina bio u Interu, a onda je odlučio da 2002. godine pređe u Real, u kojem se takođe zadržao pet godina.

Ostao je, ipak, veliki navijač kluba iz Milana i zato sada "navija" da Luka Modrić pređe iz Reala u Inter.

"Tržište je čudno i vidjećemo šta može da se dogodi. Veliki sam navijač Intera i nadam se da će da ostvare ono što zacrtaju. Ne znam kako teku pregovori oko Modrića, svi čekamo", rekao je Ronaldo.

On smatra da je odlična stvar i to što Kristijano Ronaldo stigao u Juventus.

"Serija A je bila u padu posljednjih godina i njegov dolazak je idealna prilika da se vrati u velikom stilu", rekao je Brazilac.

Lukas Vaskez, jedan od najboljih Modrićevih prijatelja iz svlačionice Reala tvrdi da Luka neće napustiti klub. Ali, to je isto tvrdio i Modrić za Ronalda prije nego što se ovaj zaputio u Torino.

"Mi smo opušteni, Luka je naš, nemam dilemu da će tako biti i dalje. U fudbalu se nikad ne zna, ne mogu da uđem u Modrićevu glavu, ali osjećam da i on želi da se ova priča nastavi", rekao je Vaskez za "Marku".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније