Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ sportske.net, Objavio: G.Š. ]

12. 09. 2018. 12:19 >> 12:02

PRODUŽIO UGOVOR

Kedira vjeran Juventusu

Njemački reprezentativac Sami Kedira potpisao je danas novi ugovor sa Juventusom, kojim se obavezao na produžetak saradnje sa "Starom damom" do 2021. godine.

Fudbalski klub Juventus je time stavio tačku na spekulacije, koje se tiču budućnosti njemačkog asa.

U saopštenju Juventusa navodi se da ugovor sadrži klauzulu koja otvara mogućnost nastavka saradnje do 2022. godine, piše portal sportske.net.

Sami Kedira je na društvenim mrežama podijelio oduševljenje zbog potpisa i time ujedno okončao spekulacije da bi moo da pređe u Liverpul ili Pari Sen Žermen.

Njemac je stigao u Juventus 2015. godine kao slobodan igrač, nakon pet godina provedenih u Real Madridu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније