Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

27. 09. 2018. 10:57 >> 10:47

DIBALA O SARADNJI

Svi pomažemo Ronaldu da postiže golove

Kristijano Ronaldo odmah je postao prva napadačka opcija Juventusa kada je stigao u Torino, a u dosadašnjih sedam utakmica postigao je tri gola.

Krilni igrač Juventusa Paulo Dibala kaže da na kraju krajeva i nije toliko bitno ko će dati gol, već je najbitnije da ekipa pobijedi.

Argentinac je sinoć prekinuo golgeterski post golom protiv Bolonje, a nakon meča je između ostalog rekao da cijeli tim radi na tome da Ronaldo postigne što više golova.

"Što se tiče mog gola, on će mi dati dodatno samopouzdanje, iako sam ga imao i ranije. Radim naporno da bih igrao dobro. Moja saradnja sa Ronaldom napreduje iz dana u dan. Svi smo entuzijasti i pokušavamo da mu pomognemo da postiže što više golova. Meni nije bitno ko je dao gol, već da ekipa pobijedi", rekao je napadač "Stare dame".

Fudbalere Juventuse sada očekuje veliki derbi protiv prvog konkurenta za titulu, Napolija.

"Najlakše je pripremiti se za ovakve utakmice. Svi smo vrlo uzbuđeni, želimo trijumf", rekao je motivisani Dibala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније