Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

(B92)

29. 10. 2018. 21:14 >> 21:18

REAL ODLUČIO

Lopetegi smijenjen, Solari na klupi

Fudbalski klub Real Madrid je večeras i zvanično otpustio dosadašnjeg trenera prvog tima Đulena Lopetegija.

Upravni odbor španskog i evropskog giganta je odlučio da je najbolje po klub da Lopetegi bude otpušten.

Madriđani su odluku donijeli nakon očajnih rezultata ekipe, ali i igre, a odmah nakon El klasika, u kojem je Barselona savladala najvećeg rivala sa 5:1.

"Ova odluka je donesena sa najvećom mogućom odgovornošću i ima cilj da promjeni dinamiku prvog tima dok je još uvijek sve ovosezonske ciljeve moguće dostići", navodi se u saopštenju Reala.

Real je naveo da je ove sezone u klubu prevelika razlika između kvaliteta igrača, od kojih je čak osam nominovano za Zlatnu loptu, i igre i rezultata tima.

Klub se još i zahvalio Lopetegiju i njegovom timu za trud koji su uložili u nekoliko mjeseci provedenih u Madridu i poželio im sve najbolje u profesionalnoj karijeri.

Prvi tim će privremeno voditi bivši igrač Santjago Solari, a do sada je vodio B tim Reala Kastilju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније