Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

02. 11. 2018. 23:07 >> 22:43

"PETARDA" U NAPULJU

Napoli ubjedljiv, het-trik Mertensa

Fudbaleri Napolija pobijedili su večeras na svom terenu ekipu Empolija sa ubjedljivih 5:1, u prvoj utakmici 11. kola italijanske Serije A.

Napoli je upisao i osmu pobjedu od početka šampionata i drugi je na tabeli sa 25 bodova, odnosno ima tri boda manje uz utakmicu više od vodećeg Juventusa. Empoli je na 18. poziciji sa samo šest osvojenih bodova.

Tri pogotka za pobjednički tim postigao je Dris Mertens, u 38, 65. i 93. minutu, a u strijelce su se upisali i Lorenco Insinje u osmom i Arkadijuš Milik u 90. minutu.

Strijelac utješnog gola za Empoli bio je Frančesko Kaputo u 59. minutu.

Fudbaleri Napolija u narednom kolu italijanskog šampionata gostuju Đenovi, dok Empoli dočekuje Udineze.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније