Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

06. 11. 2018. 22:18 >> 21:56

KLOP NAKON PORAZA

Igrali smo fudbal samo u nekim trenucima

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je poslije večerašnjeg poraza od Crvene zvezde u Ligi šampiona da je njegova ekipa samo u određenim trenucima igrala na visokom nivou, što je uzrok poraza.

"Od početka su bile jasne namjere ekipa. Igrali su u drugačijem sastavu nego prije dvije nedjelje, a vidi se da su im ti igrači veoma bitni. Dali smo im mnogo prekida... Nijesmo igrali naše najbolje izdanje, a kada je Staridž promašio priliku u 17. minutu sve je krenulo loše. Pokušali smo da promjenimo to u drugom dijelu, ali smo samo u par navrata uspjeli. Imali smo šanse, ali tek na kraju. Da smo ranije postigli gol... Čestitam Zvezdi na pobjedi, zaslužili su to", rekao je Klop novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Liverpul je večeras u Beogradu izgubio od Crvene zvezde sa 0:2, u četvtom kolu Lige šampiona.

"Nijesu nas iznenadili. Igrali su slično kao i prije dvije nedjelje, imali su jak pristup od početka. Tada smo mi kontrolisali utakmicu, ali večeras nijesmo. Sad su bili agresivniji. Na kraju su zaslužili ovo", rekao je Klop.

Upitan koliko je atmosfera uticala na njegovu ekipu, Klop je rekao da nije mnogo.

"Dobra atmosfera, nije bilo nemoguće igrati, iako je bilo bučno. Prava fudbalska atmosfera. Svi su na putu ka svlačionici tokom poluvremena bili u pozitivnom raspoloženju, dok smo mi imali suprotna osjećanja. Mi smo pokušali da se koncentrišemo u drugom dijelu, bolje smo izašli na teren, stali smo na loptu, ali kao što sam rekao, igrali smo fudbal samo u nekim trenucima", rekao je on.

Novinare je zanimalo i kakvo mišljenje ima o igri Milana Pavkova.

"Da postigne dva gola sigurno nijesam očekivao. On je i protiv Salcburga promjenio igru. Postigao je dva gola, drugi je bio fantastičan, ali mislim da se i on time iznenadio", rekao je Klop.

Liverpul je prvi na tabeli Grupe C sa šest bodova, jednim više od Napolija, a dva od Crvene zvezde i Pari Sen Žermena. Večeras igraju Napoli i Pari Sen Žermen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније