Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 08. 2013. 09:29 >> 09:31

4-4-1-1

Anćelotijeva formacija na debiju u Primeri

Narednog vikenda počinje nova sezona španske fudbalske lige – Primere. Real Madrid u subotu dočekuje Betis, a španski mediji uveliko spekulišu koji će sastav izvesti Karlo Anćeloti.

Meč sa Betisom biće debi italijanskog stručnjaka u zvaničnim mečevima, a prethodne sezone pokazale su da je start veoma bitan i da često ko je uspješniji na početku rvenstva završi sa trofejem na kraju.

Madridski dnevnik Marka predviđa da će Ronaldo i drugovi u subotu na teren istrčati u formaciji 4-4-1-1, a u odnosu na Murinjovu formaciju ima manjih promjena.

Naravno, prva razlika je u izboru prvog golmana. Iker Kasiljas će ponovi biti između stativa. Reprezentativni golman Španije i današnja ikona kluba nije branio od polovine februara, ali nakon odlaska Murinja opet je nezamjenljiv.

Što se odbrane tiče, Anćeloti neće moći da računa na povrijeđenog Varana, tako da će Pepe ponovi biti pored u odbranoi neprikosnovenog Serhija Ramosa. Na lijevom beku će, kao i prošlih sezona biti Marselo, dok će se na poziciji lijevog naći povratnik iz Leverkuzena Karvahal, koji je tokom pripremanih mečeva bio odličan i preuzeo mjesto Arbeloi.

Najveća promjena je na sredini terena, ali ne i iznenađenje, s obzirom da je Brazilac Kazemiro, otkrovenja priprema, oduševio sve svojim partijama pred start sezone. On će igrati na pozicijij defanzivnog veznog, umjesto Alonsa koji još uvjek nije dovoljno spreman. On će na sredini igrati u paru sa hrvatskim reprezentativcem Lukom Modrićem, koji je bio standardan od kako je Anćeloti preuzeo klupu Reala.

Lijevu stranu pokrivaće ljetošnje pojačanje iz Malage, supertalentovani Isko, dok je s druge strane Mesut Ozil. Njih dvojica su garancija da će Madriđani biti kreativni po bokovima, a i da će držati loptu u svom posjedu.

Najbolji igrač Reala, Ronaldo, trebalo bi da igra polušpica, a u napadu će sarađivati sa Karimom Benzemom, koji je zamišljen kao čisti centarfor. Ronaldo je kod Murinja imao i defanzivnih zadataka, što sada neće biti slučaj, pa se očekuje da bude eksplozivan kao i tokom priprema. NJegov partner u napadu nema neku ozbiljniju konkurenciju. Tu su još Hese i Morata, ali će Francuz morati da se potrudi da konstantno buide u formi, a ne kao prethodnih sezona kada je imao i uspona i padova.

Najvjerovatiniji sastav Reala na otvaranju šampionata:

Kasiljas,
Karvahal, Pepe, Ramos, Marselo,
Kazemiro, Modrić, Ozil, Isko,
Ronaldo, Benzema.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније