Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

16. 12. 2018. 22:35 >> 22:26

BARSA NA POGON ARGENTINCA

Novi šou Mesija, het-trik i dvije asistencije

Fudbaleri Barselone upisali su ubjedljivu pobjedu na gostovanju Levanteu od 5:0, u utkamici 16. kola Primere. Nezadrživ je bio Lionel Mesi koji je postigao tri gola i upisao dvije asistencije.

Domaćin je dugo odolijevao napadima Katalonaca, sve dok nije u 34. minutu Luis Suarez iskoristio odličnu asistenciju Lea Mesija, koji je tako najaviosjajnu partiju.

Omaleni Argentinac je namučio odbrani Levantea, a nakon dodavanja Buksetsa u 43. minutu je prvi put matirao golmana Oiera.

U nastavku kapiten Barse je postigao još dva gola i obezbijedio titulu najboljeg igrača meča. Već u drugom minutu drugog poluvremena, Mesi je iskoristio pas Albe i smjestio loptu u mrežu.

Jedan od najboljih igrača svih vremena je uspio da se upiše u listu strijelaca i u 60. minutu stigne do het-trika.

Levante je ostao sa igračem manje pošto je Kabako dobio direktan crveni karton, a konačan rezultat postavio je Đerar Pike u 88. minutu nakon što je pretrčao gotovo čitav teren kako bi se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme, nakon dodavanja Mesija.

U Primeri je odigrano tek 16 kola, a Leo Mesi je već postigao 14 golova i upisao 10 asistencija. Ovo mu je bio 43. het-trik u dresu Barselone.

Katalonci su i dalje prvi na tabeli sa 34 bodova, a prate ih Sevilja i Atletiko Madrid sa po 31 bodom. Na četvrtom mjestu je Real Madrid sa 29 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније