Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 12. 2018. 22:28 >> 22:21

GOSTOVANJE VOTFORDU

Azar donio pobjedu Čelsiju

Fudbaleri Čelsija pobijedili su Votford u gostima rezultatom 2:1, u posljednjoj utakmici današnjeg programa 19. kola Premijer lige.

Na veća uzbuđenja se čekalo do sudijske nadoknade prvog dijela, u kojoj su viđena dva gola.

Prvo je Eden Azar u 46. minutu pobjegao odbrani domaćina, predriblao golmana Bena Fostera i zatresao praznu mrežu. To je bio 100. gol Belgijanca za klub sa "Stamford Bridža".

Međutim, Perejra je dva minuta kasnije sjajno uhvatio volej nakon ubacivanja iz ugla i pogodio donji desni ugao.

Nije previše uzbuđenja bilo u nastavku, ali je Čelsi zahvaljujući Azaru uspio da stigne do pobjede.

Foster je u 58. minutu oborio Belgijanca u kaznenom prostoru i sudija Martin Etkinson je pokazao na bijelu tačku. Azar je preuzeo odgovornost i postavio, ispostaviće se, konačan rezultat.

Čelsi se tako na najbolji način oporavio od neočekivanog poraza od Lestera za vikend.

"Plavci" su se "odlijepili" na četvrtoj poziciji sa 44 boda, šest više od Arsenala, a četiri manje od Mančester sitija, dok je Votford deveti sa 27.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније