Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

izvor: Sport klub [ Objavio: O.Z. ]

13. 01. 2019. 20:32 >> 20:14

UBJEDLJIVA POBJEDA BARSE

Dva pogotka Suareza, Mesi prvi do 400 golova

Fudbaleri Barselone slavili su u meču 19. kola protiv Eibara i tako zabilježili 13. pobjedu u sezoni i sada na prvom mjestu imaju pet bodova više od Atletika i deset više od Sevilje.

Barselona je na svom terenu savladala Eibar sa 3:0 uz dva gola Luisa Suareza i jedan Lionela Mesija koji je ovim pogotkom zabilježio još jedan rekord.

Argentinac je postao prvi igrač u top pet evropskih liga sa 400 ligaških golova u karijeri pogotkom u 53. minutu nakon što je u prvom poluvremenu imao samo 11 pokušaja dodavanja i ukupno 19 dodira sa loptom, ali nijedan u kaznenom prostoru rivala.

Sve je to ipak nadoknadio ovim pogotkom.

Suarez je mrežu Eibara zatresao dva puta - u 19. i u 59. minutu, a kod Mesijevog gola bio je asistent. Urugvajcu su lopte za golove dodali Felipe Kutinjo i Serđi Roberto.

U narednom kolu Barselona dočekuje Leganes, a Eibar će biti domaćin Espanjolu koji dočekuje na 16. mestu na tabeli sa 22 boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније