Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92, Objavila: R.P. ]

22. 01. 2019. 12:25   >>  12:04

PLATIĆE 18,8 MILIONA

Ronaldo priznao utaju poreza

Petostruki najbolji fudbaler svijeta Kristijano Ronaldo, prihvatio je uslovnu kaznu zatvora zbog utaje poreza u Španiji i da plati 18,8 miliona eura.

Napadač Juventusa danas je doputovao u Madrid i potpisao sporazum, prema kome neće morati da ide iza rešetaka jer će, pored novčane kazne, dobiti dvije godine zatvora, što prema španskom zakonu, ako mu je prvi prekršaj, ne mora da je odsluži.

Ronaldo se teretio da je u periodu od 2011. do 2014. godine, kada je bio član Real Madrida, utajio porez prihodom od marketinških aktivnosti.

Portugalac je ljetos napustio kraljevski klub poslije decenije i prešao u Juventus za 100 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније