Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

29. 01. 2019. 13:27 >> 13:02

POJAČANJE OD 45 MILIONA

Zvanično: Paredes potpisao za PSŽ

Dosadašnji fudbaler Zenita iz Sankt Peterburga Leandro Paredes potpisao je ugovor na četiri i po godine sa Pari Sen Žermenom, saopštio je danas francuski klub.

Pari Sen Žermen nije saopštio detalje ugovora, a francuski mediji naveli su da će pariski klub platiti 45 miliona eura za 24-godišnjeg Argentinca.

"Veoma sam ponosan što prelazim u Pari Sen Žermen. Sada imam fantastičnu priliku, ne samo da iskusim novu ligu, već da nosim dres jednog od najprestižnijih klubova na svijetu", naveo je Paredes za klupski sajt.

Predsjednik Pari Sen Žermena Nasel Al Kelaifi rekao je da Paredes donosi u ekipu tradicionalnu jačinu argentinskog fudbala.

"Donijeće i borbeni duh i izvanredne tehničke sposobnosti. Siguran sam da će se brzo uklopiti u naš dobro organizovani i ambiciozni tim", naveo je on.

Pari Sen Žermen je prvi na tabeli sa 13 bodova prednosti u odnosu na prve pratioce.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније