Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

13. 02. 2019. 13:07 >> 12:49

VIŠE OD MURINJOVOG

Azaru odgovara Sarijev način igre

Fudbaler Čelsija Eden Azar rekao je da mu više odgovara način rada sadašnjeg trenera Mauricija Sarija od bivšeg trenera Žozea Murinja.

boxPluginImg

Čelsi je u nedjelju izgubio od Mančester sitija sa 0:6, pretrpio treći poraz u posljednje četiri utakmice i ispao je iz prve četiri ekipe na tabeli.

Sari je tada priznao da mu je posao ugrožen i rekao da bi želio da se čuje sa vlasnikom kluba Romanom Abramovičem, ali da se to vjerovatno neće dogoditi.

Azar je nedavno rekao da žali zbog načina kojim je završio saradnju sa Murinjom, koji je otpušten poslije loših rezultata kluba i izrazio želju da ponovo sarađuju.

"Svi treneri sa kojima sam radio dali su mi nešto. Otkako sam počeo sa Klodom Puelom u Lilu, do sada sa Mauricijem Sarijem. Svi oni vide fudbal na različite načine, zbog čega sam ovakav igrač. Svi su mi davali važne savjete. Žoze Murinjo je bio poseban, ali Sari i Rudi Garsija forsiraju način igre koji je kao moja filozofija fudbala, ali svi su mi mnogo dali", rekao je Azar za klupski sajt.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније