Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

02. 07. 2019. 12:20 >> 12:18

NAKON JEDNE SEZONE

Zenit i Markizio raskinuli ugovor

Fudbalski klub Zenit iz Sankt Peterburga i igrač Klaudio Markizio sporazumno su danas raskinuli ugovor poslije samo jedne sezone.

 

Markizio je napustio klub posle jedne sezone, u kojoj je imao problema sa povredom koljena. On je odigrao samo 15 utakmica i postigao dva gola u svim takmičenjima prije nego što je obnovio povredu koljena, pa ovog proljeća nije učestvovao u nizu od 11 utakmica bez poraza, koji je donio ekipi šampionsku titulu u Rusiji.

Markizio je prešao u Zenit iz Juventusa, gdje je igrao još od mladih selekcija i obećao je da neće potpisati za neki drugi rivalski klub iz Serije A.

Zenit je saopštio da je sa Markiziom postignut zajednički dogovor o raskidu ugovora, ali nije naveo finansijske detalje.

Markizio se smatra jednim od najplaćenijih igrača ruske lige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније