Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

10. 07. 2019. 12:23 >> 12:23

NIJE STIGLA NIJEDNA PONUDA

Solskjer: Pogba nikada nije bio problem

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je danas da fudbaler Pol Pogba "nikada nije bio problem" i da mediji imaju nešto protiv njega.

Pogbin menadžer Mino Rajola rekao je da 26-godišnji fudbaler želi da napusti Old Traford i da se nada da će što prije doći do rješenja koje će zadovoljiti sve strane.

Pogba, koji je u junu rekao da je pravo vrijeme za novi klub, otputovao je sa ekipom na predsezonsku turneju po Australiji, Singapuru i Kini.

Mančester junajted je početkom nedjelje na društvenim mrežama objavio video snimak igrača kako šetaju Pertom, ali se od muzike u pozadini ne čuje prepirka Pogbe i Džesija Lingarda. Defanzivac Lindelof je brzo stao između njih, a zatim je stavio ruku na Pogbino rame, pa su svi nastavili šetnju.

"To je agenda protiv Pola, on je sjajan, veliki je profesionalac, nikada nije bio problem, ima zlatno srce. Džesijevu i Polovu šetnju su prikazali kao svađu dva momka. Znam da ste ovdje da prodajete novine i priče, ali to je ništa, nema problema među igračima. Svi su profesionalni. Pripreme su do sada bile veoma, veoma dobre", rekao je Solskjer, prenijeli su britanski mediji.

Solskjer je rekao da u klub nije stigla nijedna ponuda.

"Ne mogu da sedim i pričam o Polu i o tome šta njegovi menadžeri pričaju. On ima još nekoliko godina ugovora i fantastično radi", dodao je norveški trener.

Solskjer je rekao da je Junajted dao golmanu Davidu de Hei poboljšanu ponudu za novi ugovor kako bi ostao na Old Trafordu i da vjeruje da će klub to da završi.

Mančester junajted je u dosadašnjem toku prelaznog roka doveo Danijela Džejmsa iz Svonsija za 15 miliona eura i Arona van Bisaku iz Kristal Palasa za 56 miliona. Klub su napustili Ander Erera (PSŽ) i Antonio Valensija (LDU Kito).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније