Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: I. P. ]

15. 07. 2019. 11:34   >>  11:33 3

MIHAJLOVIĆ U PISMU

"Ponestalo mi je suza, spreman sam za borbu"

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović, u otvorenom pismu javnosti, zahvalio se svima na podršci nakon što je otkrio da boluje od leukemije.

Podsjećamo, Mihajlović je potvrdio da su testovi krvi pokazali da boluje od akutne leukemije. Mihajlović, koji od utorka kreće tretman oporavka i pored toga ostaće trener Bolonje, kaže da je spreman da se bori sa opakom bolesti.

"Postoje trenuci u životu kada se borite protiv protivnika koga je teško pobijediti, kada morate da se suočite sa komplikovanim problemom. Sada se nalazim u tom momentu, ali imam sreću jer nisam sam. Osjećam da imam nevjerovatno veliku podršku", poručio je Mihajlović preko lista Gazeta delo Sport, prenio je RTS.

On je istakao da je dobio na hiljade poruka podrške, da ih je sve pročitao jednu po jednu i da su mu dale snagu da istraje u borbi.

"To mi je sigurno i obaveza da ću pobijediti bitku protiv leukemije. Ovo su bili teški dani i izvinjavam se što nijesam na sve poruke odgovorio", naveo je Mihajlović i zahvalio se brojnim ljudima iz sporta i javnog života na ogromnoj podršci.

"Hvala i onima koji su mi zviždali i kritikovali me na terenu, a sada poslali poruku 'Ne odustaj, Siniša'. Hvala velikoj publici, ljudima iz politike, javnog života, upoznao sam mnogo prijatelja širom svijeta, kao i porukama predsjednika država (ne mogu da vjerujem), ali i od pisama djece koja su mi izmamila osmjeh. Pokrenuli ste me, nestalo mi je suza, sada sam spreman za borbu. Vidimo se uskoro zajedno", zaključio je Mihajlović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније