Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

03. 09. 2019. 18:26 >> 18:23

ZBOG POVREDE

Insinje se povukao iz reprezentacije Italije

Fudbaler Napolija Lorenco Insinje povukao se zbog povrede mišića iz reprezentacije Italije pred predstojeće utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020.

Fudbalski savez Italije saopštio je danas da je 28-godišnji napadač napustio trening kamp reprezentacije i vratio se kući.

Insinje se povrijedio tokom utakmice sa Juventusom (3:4), u subotu u Seriji A.

Insinjea je u timu zamijenio fudbaler Frajburga Vinčenco Grifo.

Italija će u četvrtak igrati protiv Jermenije, a tri dana kasnije protiv Finske, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније