Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

27. 03. 2022. 18:51 >> 18:52

KRAJ ERE

Insinje, Imobile i Žoržinjo bi mogli da se povuku iz reprezentacije Italije

Italijanski fudbaleri Lorenco Insinje, Ćiro Imobile i Žoržinjo napustili su trening kamp reprezentacije, a italijanski mediji danas su prenijeli da bi to mogao da bude nagovještaj da će se sva trojica povući iz državnog tima.

Osim njih trojice, koji su u subotu napustiti trening centar u Koverčanu, u svoje klubove su se poslije dozvole selektora vratili i Marko Verati, Đanluka Mančini i Domeniko Berardi.

List "Korijere delo Sport" prenio je da bi odluka o napuštanju ekipe mogla da znači da se Insinje, Imobile i Žoržinjo pripremaju da objave povlačenje iz reprezentacije.

Navijači su njih trojicu najoštrije kritikovali poslije poraza od Sjeverne Makedonije 0:1, u četvrtak u polufinalu baraža za Svjetsko prvenstvo u Kataru. "Azuri" nisu uspjeli da se plasiraju na dva uzastopna Mundijala, nakon što su propustili i turnir u Rusiji 2018. godine.

List je naveo da još nisu donete nikakve odluke, ali s obzirom na to da je naredni veliki turnir za dve godine, postoji realna mogućnost da počne novi ciklus u reprezentaciji Italije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније