Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

21. 11. 2019. 17:10 >> 17:19

PODRŽAO MENADŽERA

Rašford: Niko nije bolji od Solskjara za Junajted

Markus Rašford, mladi napadač Mančester junajteda, smatra da je Ole Gunar Solskjer najbolje rješenje za menadžera kluba i da ga može vratiti u vrh engleskog fudbala.

Solskjer je nakon dobro odrađenog posla kao privremeni menadžer Junajteda dobio stalni ugovor u martu ove godine. U to vrijeme kao jedan od kandidata za nasljednika Žozea Murinja, kojeg je naslijedio Solskjer, spominjao se Maurisio Poketino, kojem je početkom ove sedmice uručen otkaz u Totenhemu.

Odmah nakon toga krenule su nove medijske spekulacije o tome da bi Poketino mogao preuzeti klub s Old Traforda, jer Solskjeru ne ide najbolje ove sezone.

"Nijesam mnogo oklijevao u vezi produženja ugovora s Junajtedom. Tako je, između ostalog, bilo i zbog Solskjera. Mogao sam vidjeti kako razmišlja, gdje želi da ide klub, tako da nijesam puno razmišljao. Na istoj smo strani i želimo iste stvari za klub. Solskjer je sjajan čovjek i nosi interes kluba u srcu, tako da po mom mišljenju nema bolje osobe za taj posao", kazao je Rašford za britanske medije.

Junajted je imao najgori početak sezone u Premijer ligi u posljednje 33 godine, ali od tada su malo popravili položaj na tabeli s dvije pobjede u posljednja tri susreta. Sada su udaljeni devet bodova od četvrtog mjesta, koje vodi u Ligu šampiona, ali su i dalje u igri u FA kupu, Liga kupu i Ligi Evrope.

"Mančester junajted uvijek mora loviti trofeje. Mislim da smo 18 mjeseci bez trofeja, tako da je prošlo dosta vremena. Kada bi ovu sezonu završili među prva četiri u prvenstvu, a ostali bez trofeja, ne bih bio zadovoljan. Ako uspijemo doći do nekog trofeja i ući među četiri u Premijer ligi, onda bi to, naravno, bila uspješna sezona. Za mene je to samo određivanje putokaza za ono što možemo napraviti u budućnosti, jer znamo da se stvari neće promijeniti preko noći. Solskjer neće ići po ono što želi preko noći", zaključio je Rashford.

Situacija u Junajtedu tokom reprezentativne pauze se dosta popravila kada je riječ o povrijeđenim igračima. Nakon pauze treninzima su se vratili Luk Šo, Nemanja Matić, Diogo Dalo i mladi Aksel Tuanzebe, dok je Ešli Jang odradio suspenziju. No, Solskjaer i dalje ne može da računa na Pola Pogbu, Erika Bailija, Tima Fosu-Mensaha i Skota Mektominaja.

"Crveni đavoli" će u 13. kolu Premijer lige u nedjelju gostovati Šefild junajtedu, jednom od prijatnijih ovosezonskih iznenađenja. Trenutno je Mančester na sedmom mjestu sa 16 bodova, a Šefild na petom s bodom više. Lider je Liverpul s 34 boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније