Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 01. 2020. 13:46 >> 14:01

MILINKOVIĆ

"Budućnost će jurišati na duplu krunu"

Najbolji fudbaleri Budućnosti, jesenji prvaci Telekom Prve lige, pripreme za drugi dio sezone nastavljaju kontrolnim utakmicama. Promijenjeni sastav odigraće sedam kontrolnih susreta.

Obilježili su jesen fudbaleri Budućnosti sjajnim finišom, pa su prezimili na prvom mjestu sa 44 boda. Imaju čak osam bodova više od drugoplasirane Sutjeske, koja će plavima biti glavni konkurent u borbi za titulu šampiona.

Zimski prelazni rok promijenio je sastav Budućnosti. Otišli su Mijić, Perović, Damjanović i mladi Bakić i Roganović a u redove lidera pristigli su povratnici Vladan Adžić i Periša Pešukić, koji će ponovo biti kandidati za pozicije štopera i desnog beka.

Kormilar Budućnosti Mladen Milinković uspješno je predvodio trostrukog prvaka u finišu jesenje polusezone a nada se uspjehu i u nastavku borbi za bodove.

“Ostvarili smo solidnu razliku, osam bodova je velika prednost, ali ne smije biti opuštanja, jer i najmanji kiks može da poremeti planove. Igrali smo jesenas dobro, a ja smatram da možemo još bolje i efikasnije, jer bilo je nekih mečeva gdje smo imali probleme u realizaciji. Počeli smo pripreme na vrijeme, za sada sve protiče u najboljem redu, tako da očekujem uspješno proljeće i u prvenstvu i u Kupu, gdje smo izborili polufinale”, ističe šef Stručnog štaba Budućnosti Mladen Milinković.

Budućnost je dogovorila sedam kontrolnih utakmica. Prvu će odigrati u srijedu 22. januara na Trening kampu na Starom aerodromu protiv Koma sa početkom u 13 sati i 30 minuta. Tri dana kasnije Podgoričani će se sastati sa sa Dečićem, a potom slijede mečevi protiv Mornara, Petrovca, Metalca, Bokelja i Iskre 11. februara u generalnoj probi pred nastavak takmičenja.

Fudbaleri Budućnosti od 27. janaura do 7. februara boraviće na pripremama u Bečićima.

Svi prvotimci, trener Mladen Milinković i sportski direktor Zvezdan Milošević najavljuju potpunu spremnost za naporno proljeće i borbu za duplu krunu, koja dosad nije osvojena.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније