Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

06. 02. 2020. 12:50 >> 12:48

UPRAVA ODLUČILA

Abidal ostaje sportski direktor Barselone

Sportski direktor Barselone Erik Abidal zadržaće posao, uprkos kritikama koje je dobio od najboljeg fudbalera tog kluba Lionela Mesija.

Abidal je nedavno kritikovao fudbalere Barselone osporivši njihovu radnu etiku, a Mesi je u utorak zatražio od sportskog direktora da preuzme odgovornost za svoj posao, ali i da navede imena igrača koje kritikuje.

Uprava Barselone je juče održala hitan sastanak sa Abidalom i poslije dvočasovnih razgovora, odlučeno je da 40-godišnji sportski direktor ostane na Nou Kampu, prenio je BBC.

Abidal, koji je svojevremeno igrao sa Mesijem, rekao je tada da su igrači nezadovoljni, da među njima postoji problem u komunikaciji i da nijesu dovoljno dobro trenirali kod trenera Ernesta Valverdea.

Valverde je u januaru otpušten zbog loših rezultata, a zamijenio ga je Kike Setjen.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније